Det var inte jag som började klaga, det var media/Nosh & Chow som började ljuga

Ett klargörande över vad folk inte verkar förstå and Nosh & Chow och mediadrevet:

Det var inte jag som började klaga över att jag blev utslängd.

Anledningen till att jag gick ut med att det var p.g.a. mina åsikter var för att andra ljög om att jag blev utslängd p.g.a. påstådd kränkning. Det var alltså ett försvar mot deras lögner. Hade restaurangen och media inte slagit på stora trumman med en/flera uppenbara lögner hade jag inte brytt mig.

Jag vet nämligen att media/nöjes/krogbranschen i Sverige är som den är. Förhoppningsvis kommer sverigevänner att framöver starta egna restauranger och uteställen dit sverigevänner är välkomna.

Men det är menar jag viktigt att poängtera just detta: det var inte jag som började klaga. Det var media/Nosh & Chow som började ljuga. När de väl gjorde det är jag såklart tvungen att försvara mig med sanningen. Och sanningen är den att jag blev utslängd för att jag är SD:are och dessutom förtalad.

Så när man läser alla idiotiska ledare om ”Hur känns det att bli utslängd” etc så ska folk veta att jag inte klagade, förrän lögnerna började hagla.

PS. Media beskrev det som att ”ord står mot ord”. Helt fel. ”Kvinnan” som sägs ha påstått att jag ”kränkt” henne – var är hon? Existerar hon ens? Det enda ”ordet” som finns är mitt, för någon mystisk kvinna som sägs ha blivit kränkt har ju inte visat sig. Hur kan då media hävda att ord står mot ord? Vems ord? Mitt mot…vems?

Det är inte ord mot ord. Det är ord mot inget.

%d bloggare gillar detta: