MP samarbetar med f.d. pedofilförespråkare

Läs mitt svar till Peter Eriksson på SvD Brännpunkt:

Peter Eriksson (MP) oroar sig över vilka partier Sverigedemokraterna för samtal med i Europa (22/11). Det är så klart bra att Eriksson, som i många avseenden företräder ett extremt parti, oroar sig över Sverigedemokraternas framgångar.

[..]

Att Peter Eriksson har åsikter över vilka SD samtalar med får sorteras in under avdelningen kuriosa. Han har uppenbart inte en susning om våra relationer med andra partier. Det Eriksson syftar på är ett EU-parti där jag som enskild ledamot har en plats. Vi har förklarat bakgrunden till detta många gånger och det handlar just om att skapa en plattform för mig att på ett bättre sätt lära känna andra partier varför Sverigedemokraterna medvetet också valt att inte ansluta sig till detta EU-parti.

[..]

Vad vi kan konstatera är dock att Miljöpartiet valt att officiellt och konkret samarbeta bland annat med federalister, drogliberaler och partier som tidigare velat legalisera pedofili.

 

%d bloggare gillar detta: