”Regeringens migrations- och integrationspolitik är ett praktfiasko och deras enda lösning är att alltså att ropa efter mer diskriminering”

Citerar Mattias Karlsson om Regeringens invandringspolitik:

Moderaterna vill ge nyanlända invandrare lön för att gå på komvux och stärker på så vis ytterligare olikheten inför lagen mellan människor med olika etnisk bakgrund.

Vidare skryter man med att 170 000 fler invandrare är sysselsatta idag jämfört med år 2006, men ”glömmer” samtidigt att nämna att man under samma period beviljat ca 700 000 nya permanenta uppehållstillstånd. Värt att känna till i sammanhanget är också att det räcker med att studera några timmar i veckan för att räknas som ”sysselsatt” och att en stor del av de faktiska jobben som tillkommit är svenskdiskriminerande, kraftigt skattesubventionerade nya anställningsformer, utan direkt koppling till efterfrågan på arbetsmarknaden.

Regeringens migrations- och integrationspolitik är ett praktfiasko och deras enda lösning är att alltså att ropa efter mer diskriminering och mer bidrag. Patetiskt.

SvD

%d bloggare gillar detta: