Hatsajten Aftonbladet försöker igen

Om hatsajten Aftonbladet maa deras senaste patetiska försök. Citerar Mattias Karlsson:

Jösses… Aftonbladets metod för att bevisa att SD är rasister är alltså att ett antal SD:are tar en öl med en person som ibland skriver artiklar på en hemsida som Aftonbladet påstår är rasistisk. Kopplingen och det levande beviset på all denna rasism heter alltså Mrutyuanjai Mishra(Intellektuell krönikör på danska Jyllandsposten) och har indisk bakgrund. Snacka om skev bevisföring…

Apropå hat, så noterar jag (vid sidan om Greiders hot om våld mot oliktänkande) att en av författarna till denna artikel, bara de senaste dagarna, i Aftonbladet, har kallat Jimmie Åkesson för ”äckel” och givit stöd till förhoppningar om att det skall visa sig att Jimmie inte är pappa till sitt barn…

%d bloggare gillar detta: