”Raljera vidare ni bara – ni som har förstört så mycket” – Jimmie Åkesson

Jimmie skrev detta på Facebook nyss med anledning av Aftonblaskans artikel:

Raljera du, bara! Grejen är den, käre Oisín, att vi i början av 1900-talet började bygga bort grogrunden för dessa upplopp genom sociala reformer, samförståndsanda och idén om folkhemmet. Det får faktiskt påstås ha gått ganska bra, tills ni blev uttråkade och började rasera allt igen genom era experiment. Ni har förstört så mycket för så många, och jag beklagar att vare sig du eller någon av dina kumpaner vill erkänna det.

Det är helt otroligt hur PK-media alltid hela tiden trots att verkligeheten visar något annat, alltid försöker ursäkta, bortförklara eller skylla på att svenskarna är minsann lika dåliga.

Det är fel. Det är därför våra samhällen är bättre än deras. Det är därför de kommer hit och inte tvärtom (och sedan av någon outgrundlig anledning försöker göra Sverige till samma sak som de kom från).

Uppdaterad:

En kollega till mig (Oscar) skrev följande på Facebook som är värt att citera:

Det här med att det är något normalt att kravalla för att även svenskar har gjort det historiskt, exempelvis 1719 – är det verkligen en fullt relevant jämförelse?

Det måste väl ändå vara en viss skillnad på en tid där riket var utfattigt på grund av 18 års konstant krigande, pesten hade härjat med mycket hög dödlighet och stora delar av befolkningen emigrerade till USA för att undkomma svält, mot idag där man får en gratis Ipad i skolan (som man dessutom har en villkorslös rätt att gå i, avgiftsfritt)?

%d bloggare gillar detta: