Kostnaden för en icke-västlig invandrare i Norge: 4,1 mNOK

Tror jag missade att skriva om detta tidigare.

Enligt Finansavisen i Norge:

Når én ikke-vestlig innvandrer kommer, påtar den norske stat seg en fremtidig netto kostnadsforpliktelse som SSB beregner til 4,1 millioner 2012-kroner. Tallene knuser dermed myten om at innvandring er lønnsom, skriver Finansavisen.

Idag skriver Hege Storhaug från Human rights Service och undrar varför norsk media inte uppmärksamma detta mer:

De toneangivende mediene har sørget for at Norges befolkning unnslapp drønnet fra den økonomiske bomben som er detonert i Finansavisen: Fortsetter dagens innvandring, spises hele oljeformuen opp sammen med verdien av statoilaksjene. Regningen sendes Hvermansen i form av høyere skatter, mer arbeid og mindre velferd.

%d bloggare gillar detta: